Spolek Lipničáci

Setkání důchodců se vydařilo

Nechceme se chválit, a tak informace a fotografie najdete na neoficiálních stránkách Lipnice pana Františka Ročka.
Za spolupráci děkujeme paní ředitelce Klofáčové, paní Tejkalové, panu Machálkovi a K. Čeledovi ml.

Setkání důchodců

se uskuteční v pátek 9. listopadu  v 17.00 hodin v jídelně základní školy. Součástí programu je vystoupení žáků ZUŠ, o dobrou náladu se postará Karel Čeleda ml., je připraveno malé občerstvení.

Soutěž

Soutěž proběhla ve velmi přátelském duchu. Třináct soutěžních štrůdlů hodnotilo čtyřicet účastníků večera. Díky sponzorům -  Ademie Světlá nad Sázavou a p. J.F. byly i hodnotné ceny. O dobrou atmosféru se staral i Karel Čeleda ml. Poděkování patří účastníkům, organizátorům a hlavnímu sponzorovi Martinovi Haškovi.

V pátek 12.října soutěž o "Nejlepší štrůdl". Soutěž se bude v Kovárně u Hašků od 17 hodin. (cesta ke hradu je rozkopaná)                                                                                                podmínky soutěže: dvě šišky výše zmíněné pochoutky                                                               malé občerstvení zajištěno. Hudba: Karel Čeleda ml.                                                                         přihlášky do 10.10. J. Filípek, Vl. Charamza, A. Saláková, sms: 732728615

Srdečně zvou pořadatelé: Lipničáci, M. Hašek,